Author Archives: albphilosopher

About albphilosopher

Sead Zimeri has studied Philosophy, Islamic Philosophy and Religion, International Politics and Psychoanalysis. He is currently the project coordinator of "Islam and the Liberal Society" at the Liberalt Laboratorium (LibLab) thin tank in Oslo, Norway. http://www.liblab.no

Barazia dhe veçantia ose dashuria dhe detyra

Përfytyro sikur t’i flisje babait tënd e ta trajtoje atë në të njëjtën mënyrë siҫ i flet dhe trajton komshiun gërnjar. Ti nuk je i pasjellshëm apo i lig, thjesht i ftohtë dhe indiferent. Ti nuk shfaq asnjë gatishmëri për … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment