Monthly Archives: September 2016

Barazia dhe veçantia ose dashuria dhe detyra

Përfytyro sikur t’i flisje babait tënd e ta trajtoje atë në të njëjtën mënyrë siҫ i flet dhe trajton komshiun gërnjar. Ti nuk je i pasjellshëm apo i lig, thjesht i ftohtë dhe indiferent. Ti nuk shfaq asnjë gatishmëri për … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment